Jobb och praktik

Jobba hos oss på Kommitten

 

Här publicerar vi de lediga tjänster och uppdrag vi har just nu i Stockholm och andra länder. Vi söker även regelbundet praktikanter till vår verksamhet. Kanske är du vår framtida kollega eller praktikant?

Vill du jobba för Kommitten?

Vill du praktisera i andra länder?

Brinner du för rättvisa?

Fast anställning och tillsvidareanställning är faktiskt samma sak. Tillsvidareanställning är i svensk arbetsrättslig terminologi en anställningsform som innebär att anställningsavtalet råder tills vidare, vilket innebär att anställningen inte har något slutdatum.

Vikariat är en tidsbegränsad anställning för att ersätta en annan persons frånvaro, vid till exempel semester eller föräldraledighet. Tidsbegränsade anställningsformer regleras precis som tillsvidareanställningar genom Lagen om anställningsskydd, men genom kollektivavtal kan andra regler för tidsbegränsade anställningar förhandlas fram.

Tillfälliga arbetskontrakt enligt projektet

Provision är en ersättning som utbetalas i förhållande till uppnådd uppnådda mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *