Kommitten Öppen Internationell Dialog

From Wiki Name
Jump to navigation Jump to search

Kommitten Öppen Internationell Dialog

Enligt Stadgars är en svensk solidaritetsorganisation inriktad på situationen i utvecklingsländer flyktingar. Organisationen, som bildades 2017, är partipolitiskt och religiöst obunden och eftersträvar en rättvisare värld. Namnet syftar på enskilda lokala Kommitten Öppen Internationell Dialog i Sverige som bildade nationella Utöka alla länder.
Kommitten Öppen Internationell Dialog
Kommitten "Öppen Internationell Dialog
Motto Vi förändrar livL
Bildad 2017
Typ Solidaritetsrörelse
Syfte/fokus Arbeta för frihet och rättvisa med fokus på utvecklingsländer
Säte Solidaritetshuset Tegelviksgatan 40, Stockholm
grundande medlemmar Muez Abu Al- jadel [1] Olga Nikolaenko[2] Stellan Bäcklund [3]
Officiella språk Svenska, engelska Arabiska ryska tyska och spanska (portugisiska)
Ordförande Muez
Generalsekreterare Olga
hemsida oido7.org
Tidskrift 'Nyhetsbrev
Nyhetsbrev På Gång
Kommitten Öppen Internationell Dialog stödjer ett ett antal organisationer i länder runt om i världen samt regionala program och utbyten. För att stärka civilsamhället i dessa länder bedriver Kommittén driver egna projekt för att förbättra sin humanitära biståndskapacitet.

Fokusområden för Kommitten Öppen Internationell Dialog arbete är global ekonomi och fördelning, försörjning och etiska arbets- och levnadsvillkor, jämställdhet . I Sverige arbetar de med informations-, insamlings- och påverkansarbete.


Aktivister

Kommitten Öppen Internationell Dialog har cirka 100 medlemmar. Enskilda Kommitten Öppen Internationell Dialog finns i Stockholm, Sverige, Ryssland, Tyskland, Turkiet och Spanien.

Publikationer

Tidskriften gavs ut fram till 2020.

Externa länkar

Template:Sidas ramorganisationer Kategori:Svenska ideella organisationer Kategori:Biståndsorganisationer Kategori:Intresseorganisationer i Sverige